Lidt at tænke over

Jeg har fået nogle gode spørgsmål til mit projekt

1. Er der en grund til at dele weblogs op i kategorier
Gælder det samme om alle typer af weblogs? Eller hvad der gælder for hvilke typer?

2. Præcisere hvilke bestemte former for communities der skal undersøges
For at nå frem til nogle kriterier for “gode” webogs, en slags weblog HCI. Uden blot at gentage det som how-to-do litteraturen siger, kræver en undersøgelse af nogle gode og dårlige weblogs – og hvis undersøgelsen går på, om de gode til at generere communities, skal det præcisere hvilke bestemte former for communities der er målet.

3. Hvordan går det med weblogs, hvor mange er der, hvorlænge eksisterer de, hvordan fordeler de sig på typer Hvordan får man læsere? kan analyseres ved at se på hvilke slags der vitterlig har læsere.

4. Er weblogs den eneste eller bedste form for communities? hvorfor ikke my space/arto eller de såkaldte 4nyhedsgrupper, eller wikis eller bare netsider der rummer debatfora, kalender ol.?

HUSK: Hver gang du formulerer eller refererer en påstand (om weblogs) skal overvejes om den nu passer og hvordan det kan afgøres. Hvad er belægget for at sige a, b, c osv.

Reklamer

2 responses to “Lidt at tænke over

  1. Interessant. Jeg tvivler dog på, at nogen dansk blogger kan leve af bloggen alene. Mindst 90 procent må være indtægter fra relateret konsulentvirksomhed, som nu med hovedpaabloggen.dk.

    PS: Linkene til de forskellige fremhævede blogs i indlægget virker ikke 😉