Kender du alle der kommenterer din weblog?

Dem der kommenterer; er der nogle du på forhånd kendt offline, nogle du siden har mødt offline, nogle du slet ikke kender?
Har du fået nye bekendtskaber efter du er begyndt at blogge?

Hvordan bruger du relationer skabt via weblog, hvordan bruger du det netværk, du har etableret via weblog? Fagligt, personligt, andet?

Har webloggen indflydelse på dit offline liv? Kan du finde eksempler på at den har en indflydelse eller et overlap fra online til offline.

Kommenterer du selv? Hvilke weblogs, hvornår, hvorfor?

I forbindelse med mit speciale er jeg ved at finde ud af om man får noget ud af at have en weblog.
Der er flere spørgsmål HER

Jo flere der svare jo mere kan jeg sige om emnet, så kom frit frem og fortæl mig hvorfor du blogger.
 

Reklamer

3 responses to “Kender du alle der kommenterer din weblog?

 1. Langt de fleste kender jeg kun fra nettet, de fleste er andre bloggere og så har jeg et par enkelte som jeg kender fra en diskussionsgruppe.
  Der er ikke rigtig nogen fra IRL som kender til min blog (og de få der gør kommenterer ikke)
  Jeg skal møde nogle bloggere i næste måned, ret sent efter at have blogget i snart to år.
  Relationerne er vel lidt ligesom en flok veninder, man får nogle sandheder og en masse rygklap.
  Jeg kommenterer fast på de fleste blogs i min roll
  Jeg blogger for at reflektere over mit liv.

 2. Det med om folk man kender “off line” kommenterer:
  Disse har jo ikke nødvendigvis kendskab til internettet (altså selvfølgelig ved de det eksisterer, men…). De synes måske en blog er en mystisk ting, hvad det jo også er. At skrive en kommentar (hvor let det end er), kan fremstå som teknisk uoverskueligt for nogen. Jeg lavede en “Hvordan man skriver en kommentar” vejledning på min gamle blog. Målgruppen var visse familiemedlemmer. I den forbindelse advarede jeg om at “alt hvad der skrives på internettet kan findes med Google”, “undgå efternavne” og den slags generelle internet-etikette avarsler – det er jo vigtigt at vide, når man ikke ved det i forvejen, så man ikke skriver noget man fortryder. Men det fik så skræmt dem helt væk. Tror de nu forestiller sig at så snart de skriver en kommentar havner den på forsiden af Ekstra Bladet.

 3. Flertallet har jeg ikke mødt IRL, en del er personlige venner IRL. De fleste er medlemmer eller affilierede til anakronistisk folkeparti …